Avondkledij huren

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Wil je begrafeniWil je avondkledij huren en dat in de buurt van Eeklo? Reken dan op De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo! In vier eenvoudige stappen kan je bij ons de mooiste avondkledij voor elke gelegenheid huren tegen een goede prijs. Ons personeel staat bovendien graag klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen.

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons

Avondkledij voor elke gelegenheid huren

Onze mooie kledij huren is eenvoudig. In vier stappen ben jij in een mum van tijd gekleed in de mooiste smokings. De eerste stap is reserveren: kom drie maanden op voorhand al eens naar de collectie kijken en reserveer jouw outfit. De volgende is het passen van de avondkledij die je wilt huren, dit is enkel op afspraak! Vervolgens kom je de avondkledij afhalen en betaal je. De laatste stap is het terugbrengen van de avondkledij, zoals bijvoorbeeld een maatpak of smoking. Wij bieden kledij voor elke gelegenheid aan!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Huur nu jouw avondkledij

Ben je geïnteresseerd in het huren van mooie kledij? Aarzel dan absoluut niet en neem snel contact met ons op! Wil je liever een smoking kopen? Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Kom snel langs in onze winkel in Eeklo of bel ons op het nummer 09 377 15 17. Lees gerust meer op onze website over wie we zijn en wat we doen!