Begrafeniskledij kopen in Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Wil je begrafeniskledij kopen in de buurt van Eeklo? Dan moet je bij De Baerdemaeker Herenkleding in Eeklo zijn. Rouwkledij is bij ons vaak in zwart of grijs en je kan er ook een wit hemd met grijze of zwarte das bij huren. Bij koud weer is het ook mogelijk om een overjas te huren.

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
donker costuum

Begrafeniskledij kopen in de omgeving van Eeklo

Ben je op zoek naar een winkel in de omgeving van Eeklo waar je begrafeniskledij kan kopen? Dan moet je bij ons langskomen. Wij bieden een ruim assortiment in zwarte en grijze begrafeniskledij aan. Wil je eerder een rouwkostuum huren dan kopen? Dat kan bij ons ook! Het personeel van onze winkel in Eeklo helpt je graag bij het uitkiezen van de juiste maten van de begrafeniskledij. Wil je bij deze begrafeniskledij ook nog bretellen of een strik in het grijs of het zwart kopen in onze winkel? Dat kan je zeker ook vinden in ons ruime assortiment!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Kom nu langs in onze winkel

Kom zeker eens langs in onze winkel wanneer je begrafeniskledij wilt kopen of huren. Wij hebben een groot aanbod in verschillende maten en kleuren. Wil je meer informatie over onze openingsuren of heb je nog een andere vraag? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer
09 377 15 17 of maak online een afspraak.