Begrafeniskostuum huren

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om een begrafeniskostuum te huren? Dan zit je bij De Baerdemaeker Herenkleding, uit Eeklo, op de juiste plaats. Wij bieden verschillende kostuums aan in het zwart of in het grijs. Bovendien kan je bij ons ook terecht als je een wit hemd of een strik in het zwart of in het grijs wilt huren.

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
donker costuum

Een begrafeniskostuum huren

Naast het feit dat je bij ons begrafeniskostuums in het zwart of het grijs kan huren, beschikken wij ook over een groot aantal maten. Bij ons zal je niet snel te horen krijgen dat we jouw maat niet hebben, wij bieden namelijk kostuums aan van maat 40 tot en met maat 68. Bovendien hebben wij per maat drie pasvormen, zodat jouw pak steeds als gegoten zit. Wil je bij het begrafeniskostuum dat je wilt huren in onze winkel in Eeklo ook bijvoorbeeld een hemd aankopen? Daarvoor kan je bij ons ook uitstekend terecht! Ons personeel staat altijd klaar met raad en tips!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Huur nu je begrafeniskostuum

Reken op ons wanneer je een begrafeniskostuum van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs wilt huren. Bij ons kan je verschillende soorten smokings huren. Van trouwkostuums tot ceremoniekostuums en andere soorten avondkledij. Kom nu langs in onze winkel in Eeklo of contacteer ons via het online formulier of op het nummer 09 377 15 17.