Bretellen kopen Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Bretellen kopen in Eeklo

Zoek je een winkel waar je bretellen kan kopen en dat in Eeklo? Kom dan zeker langs bij ons, De Baerdemaeker Herenkleding. Ons personeel staat met veel plezier klaar om jou bij te staan bij vragen en opmerkingen in verband met verkoop en verhuur van avondkledij.

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
Suite met strik en bretellen

De prefecte bretellen kopen in Eeklo

Ben je op zoek naar de perfecte bretellen voor jouw speciale gelegenheid en wil je die in Eeklo kopen? Dan zit je juist bij ons! Wij verhuren en verkopen verschillende soorten avondkledij, zoals ceremoniekleding, maatpakken en trouwkledij, in vier eenvoudige stappen. Reserveer jouw outfit, pas het, betaal de outfit en neem ze mee naar huis. Je kan de bretellen bovendien later op een afgesproken tijd terugbrengen. Je kunt niet enkel bretellen die perfect bij jouw outfit passen bij ons in Eeklo kopen, maar wij beschikken ook over een ruim assortiment aan hemden, strikken en dassen!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Koop nu jouw bretellen

Kom snel langs in onze winkel in Eeklo om de beste bretellen voor jouw outfit te kopen en steel de show op jouw speciale gelegenheid. Bel ons op het nummer 09 377 15 17 of contacteer ons via het online formulier voor meer informatie of wanneer je een afspraak wilt maken. Tot snel!