Ceremoniekledij huren

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Wil je ceremoniekledij huren? Dan zit je op de juiste plek bij De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo. Wil je graag dé perfecte outfit voor een speciale gelegenheid, maar heb je schrik dat je deze erna niet meer draagt? Dat is de reden waarom wij de mooiste kledij verhuren!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons

Ceremoniekledij in Eeklo huren

Ben je geïnteresseerd in het huren van ceremoniekleding en dat liefst in Eeklo? Dan moet je op ons rekenen! Huur onze ceremoniekleding en loop er stijlvol bij op elke gelegenheid! Wij verhuren trouwkostuums, begrafeniskledij en alle andere soorten avondkledij. Heb je vragen of opmerkingen of ben je niet zeker van je maat? Ons personeel staat altijd klaar om met het perfecte antwoord of de beste oplossing voor de dag te komen!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Huur nu jouw ceremoniekledij

De mooiste ceremoniekledij voor elk evenement vind je bij ons! Wij bieden kledij aan van maat 40 tot en met maat 68, je zal dus nooit horen dat we geen ceremoniekledij voor jou hebben. Van trouwkostuums tot smokings, je kan alles bij ons huren, alsook kopen, in vier eenvoudige stappen. Kom langs in onze winkel in Eeklo of neem contact met ons op via het nummer 09 377 15 17 of contacteer ons via ons online formulier