Hemd kopen Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Hemd kopen in Eeklo

Ben je op zoek naar een mooi hemd dat je wilt kopen in de omgeving van Eeklo? Dan moet je langskomen bij ons, De Baerdemaeker Herenkleding in Eeklo. Je kan trouwens niet enkel een hemd kopen in onze winkel in, je kan er ook altijd gewoon eentje huren!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
Hemd donkerblauw stermotief

Wit hemd kopen in Eeklo

Voor elke gelegenheid kan je bij onze winkel in Eeklo een hemd kopen. Witte hemden voor bij bijvoorbeeld jouw trouwkostuum, of een zwart hemd wanneer je op zoek bent naar een begrafeniskostuum. Voor diverse gelegenheden kan je bij ons terecht voor de aankoop van kledij. Wil je een hemd kopen of zoek je toch eerder een strik, bretellen of een das? Dat en nog veel meer bieden wij jou aan. Ons behulpzaam personeel staat ook altijd met veel plezier klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Koop nu jouw hemd

Aarzel niet langer en kom snel langs in Eeklo, om jouw gloednieuw hemd aan te kopen! Wij beschikken over maten van maat 40 tot en met 68, voor iedereen gepast dus! Koop nu jouw hemd voor bijvoorbeeld een begrafenis. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Contacteer ons dan op het nummer 09 377 15 17 of via het online formulier.