Maatpak huren

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Maatpak huren in Eeklo

Wil je een maatpak huren in de omgeving van Eeklo? Dan ben je bij De Baerdemaeker Herenkleding op de juiste plaats! In onze winkel in Eeklo kan je voor elke gelegenheid en in verschillende maten een kostuum en business suits huren. Ben je niet zeker van welke kleur of welke maat het best bij jou past? Dan staan onze medewerkers graag voor jou klaar!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
stadskleding Marine blauw

Een maatpak voor elk evenement huren bij ons in Eeklo

In vier eenvoudige stappen kan je bij ons, in Eeklo, de beste business suits of een ander soort maatpak huren. Eerst kom je langs om een kostuum dat je kan huren te bekijken en te reserveren. Dit vindt plaats drie maanden voor jouw gebeurtenis dat doorgaat in de omgeving van Eeklo en waarvoor je graag een maatpak wilt huren. Vervolgens kom je een dag voor het evenement het maatpak passen. Wij kunnen ook zonder problemen het maatpak dat je wilt huren in onze winkel in Eeklo aanpassen. Vervolgens betaal je een voorschot en kom je het kostuum dat je uitgekozen hebt in onze winkel in Eeklo ophalen. Op het afgesproken tijdstip kom je deze vervolgens terugbrengen. Wil je liever een maatpak kopen in onze winkel in Eeklo, in plaats van huren? Ook dat is mogelijk!


Een kostuum huren in Eeklo

Wil je een van onze business suits huren voor bijvoorbeeld een belangrijke meeting of ben je op zoek naar avondkledij voor speciale evenementen? Voor dat en nog veel meer moet je bij ons zijn! Wij zijn een familiebedrijf dat al jaren klaarstaat om jou in de perfecte outfit te steken voor eender welk evenement! Wil je weten wat voor een soort kostuum en welke business suits je kan huren in onze winkel in Eeklo? Kom dan gerust maar eens langs om ons assortiment te bekijken!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Spring nu binnen in onze winkel

Als je de beste business suits wilt huren tegen een mooi prijs, dan moet je binnenspringen in onze winkel in Eeklo. Wil je meer informatie over wie we zijn en wat we doen of hoe het huren van een maatpak juist in zijn werk gaat? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer 09 377 15 17, maar ook via ons online formulier!