Smoking huren Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Smoking huren in Eeklo

Ligt er een gelegenheid, zoals een begrafenis of een huwelijk, in het verschiet en wil je daarom een smoking huren in de omgeving van Eeklo? Doe dan een beroep op ons, De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo! Ook voor de aankoop van smokings moet je bij ons zijn!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
Smoking zwart slim fit Flair sjaalkraag

Smoking voor jouw evenement huren in Eeklo

Ben je op zoek naar een smoking die je wilt huren voor een evenement zoals een begrafenis of een huwelijk in Eeklo? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! In vier eenvoudige stappen heb jij de perfecte smoking gehuurd. Reserveer jouw smoking, haal hem af en breng hem op het afgesproken tijdstip weer terug. Een smoking huren in de omgeving van Eeklo was nog nooit zo gemakkelijk! Ook voor de aankoop van bijvoorbeeld bretellen, een strik of een das kan je bij ons terecht.

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Huur nu jouw smoking

Ben je nog op zoek naar de perfecte smoking om te huren voor jouw gelegenheid? Dan zit je goed bij ons! Koop je toch liever een smoking voor bijvoorbeeld jouw trouwdag? Ook dat is perfect mogelijk bij ons! Contacteer ons voor extra informatie op het nummer 09 377 15 17 of via het online formulier. Ben je benieuwd wie we zijn en wat we doen? Neem dan een kijkje op onze website en kom snel eens langs!