Smoking kopen Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Smoking kopen in Eeklo

Wil je een mooie smoking kopen in de omgeving van Eeklo en de show stelen? Kom dan langs in onze winkel, De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo! Onze medewerkers staan met veel plezier klaar om je bij te staan bij het kiezen van de juiste kleur en de gepaste maat.

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
Smoking slim fit Casino puntkraag

Mooie smoking kopen in Eeklo

Ben je op zoek naar een winkel om een mooie smoking te kopen omdat er een speciale gelegenheid op de planning staat, zoals een verjaardag of een begrafenis? Stap dan eens binnen in onze winkel in Eeklo. Wij hebben een ruim assortiment aan stijlvolle smokings die je bij ons tegen een mooie prijs kunt kopen, maar ook kan huren. Je hoeft geen schrik te hebben dat je maat bij ons niet beschikbaar is. Wij bieden maten van 40 tot en met 68 aan! Ook voor de aankoop van bretellen, strikken of dassen in allerlei verschillende kleuren moet je bij ons zijn.

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Kom nu jouw smoking kopen

Ben je op zoek naar de perfecte smoking voor elke gelegenheid? Spring dan bij ons binnen. Ons personeel staat ook altijd klaar om je bij te staan indien je vragen hebt over het kopen of het huren van alle soorten avondkledij. Ben je benieuwd naar ons verhaal of wil je contact opnemen voor meer informatie? Dat kan op het nummer 09 377 15 17 of via het online formulier.