Strik kopen Eeklo

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Strik kopen in Eeklo

Heb je een speciale gelegenheid in de aantocht en wil je daarvoor graag een strik kopen in de omgeving van Eeklo? Doe dan een beroep op ons, De Baerdemaeker Herenkleding! Bovendien verkopen wij ook nog witte hemden, bretellen, smokings en andere avondkledij!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons

Strik kopen voor elke gelegenheid in Eeklo

Heb je een strik nodig voor een speciale avond en wil je die kopen in Eeklo? Kom dan zeker langs in onze winkel! In vier eenvoudige stappen schitter je in dé perfect outfit. Reserveer de kledij die je wilt, pas het, haal het af, betaal het en breng het na een afgesproken tijd terug. Zo gemakkelijk gaat dat! Naast dat je een strik kan kopen in onze winkel in Eeklo, hebben wij nog een groot assortiment aan witte hemden, bretellen, smokings en trouwkostuums. Wij voorzien kleding in de maten 40 tot en met 68, voor ieder wat wils dus!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Koop nu de perfecte strik

Kom nu de perfecte strik bij je kostuum kopen in onze winkel in Eeklo. Daarnaast verhuren wij verschillende soorten avondkledij en smokings. Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons aanbod? Aarzel dan niet om binnen te springen of ons te contacteren op het nummer 09 377 15 17 of via ons online formulier!