Een groen kostuum huren

Een groen kostuum is steeds populairder onder de liefhebbers van maatpakken en het is mogelijk om dit te huren bij De Baerdemaeker Herenkleding in Eeklo. Wij zijn in onze kostuumwinkel steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends. We bieden deze graag aan onze klanten aan, zodat zij stijlvol en met zelfvertrouwen hun kostuum kunnen dragen.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

groen kostuum

Een groen kostuum huren is gaan voor een warme en elegante stijl

Heb jij de intentie om een groen kostuum te huren? De elegantie en modieuze stijl die het uitstraalt maakt dat deze kleur met terechte reden steeds vaker uitgekozen wordt om als trouwkostuum te huren of voor een andere gelegenheid. Een warme, diepe tint groen komt veel mannen ten goede en is combineerbaar met veel hemden en stropdassen, strikjes of andere accessoires. Natuurlijk is het bij ons niet alleen mogelijk om dit geliefde pak te huren, maar kan je er ook voor kiezen om een groen kostuum op maat te laten maken. Draag je maatpak met zelfverzekerdheid en kom chic voor de dag. Je kan ook steeds een groenkleurige smoking kopen, wanneer je van een hoogstaande kwaliteit stof houdt met een sublieme accentuering.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Bewonder de groene tinten in onze winkel

Bij onze kostuumwinkel vind je steeds het kostuum dat het mooist aansluit bij jouw kledingstijl, lichaamspostuur, haar- en oogkleur en uitstraling. Een groen kostuum huren komt veel heren ten goede en geven hun klasse. Kom dus zeker eens langs in onze winkel om te zien hoe goed jou een kostuum in een groene kleurtint staat. Heb je vragen over de huurvoorwaarden? Bel ons dan gerust op het nummer 09 377 15 17. Via ons online afsprakenformulier kan je een afspraak vastleggen, zodat wij zeker de tijd hebben om jou bij te staan in je keuze.

logo