Hoe helpen we jou?

Unieke service
In onze winkel draait alles om jou! We nemen graag de tijd om jou als klant te leren kennen. We beginnen met aandachtig te luisteren naar jouw wensen, zodat we jouw stijlvoorkeuren kunnen ontdekken. Uit onze uitgebreide collectie laten we je de meest geschikte modellen zien, rekening houdend met jouw persoonlijkheid, figuur en uitstraling.
Terwijl je kiest, begeleiden we je stap voor stap en delen we handige tips over bijpassende accessoires.
Tenslotte maken we alles op maat. Indien mogelijk proberen we zelfs retouches meteen zichtbaar en voelbaar te maken. Bijvoorbeeld, als de broekspijp versmald moet worden, doen we dit niet met spelden maar meteen met naald en draad. Zo zie en voel je de aanpassing meteen, zowel staand als zittend. Pas als het resultaat helemaal naar wens is, maken we de aanpassing definitief.

Vakmanschap
Een pak op maat brengen is vanzelfsprekend bij ons. Zowel bij onze ready-to-wear-collectie als het gepersonaliseerd maatwerk moet het pak goed zitten. Met 30 jaar ervaring op de teller zien we welke aanpassingen er nodig zijn om een pak of hemd passend te maken aan jouw unieke lichaamsbouw.

Trouwpak specialisatie
In onze winkel wordt speciale aandacht gegeven aan trouwpakken, en dit al meer dan 40 jaar. Onze collecties van  Immediate, Good Manners en Roberto Vincentti brengen de wow-factor met prachtige stoffenkeuze, mooie kleuren, speciaal afgewerkte knopen en een jonge snit. Met deze trouwpakken straal je en wordt je trouwdag gegarandeerd onvergetelijk.

Van A tot Z
Bij ons vind je alles om je trouwpak tot in de puntjes te perfectioneren. Van Accessoires tot Zijden trouwpakken, we hebben het allemaal! Laat ons je helpen bij het kiezen van je pak, hemd, strik, das, bretellen, riem, schoenen en sokken. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om aan jouw smaak en voorkeur te voldoen. Let’s make your wedding style unforgettable!