Herenmode kopen in de omgeving van Gent

Bij De Baerdemaeker Herenkleding kom je langs wanneer je uitmuntende herenmode wilt kopen in de omgeving van Gent. Wij zijn een erkende kostuumwinkel waar je prachtige kostuums vindt die jou als gegoten zitten en die je eigenheid en karakter uitstralen. De herenmode die je bij ons komt kopen laat jou goed voelen in je vel en dit toon je ook aan de buitenwereld.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

herenmode

De herenmode die je bij onze kostuumwinkel kan kopen

Herenmode kopen is meer dan alleen dagdagelijkse kleding aanschaffen die je goed staat en die mee is met de laatste nieuwe modetrends. Bij ons vind je de perfecte smoking met mooie satijnen accenten, kleding voor heren die een trouwfeest mogen bijwonen, alsook businesspakken en ceremoniële kledij. Met hoogstaande expertise bekijken onze professionals samen met jou welke stijl je wilt en welke kleur jouw uitstraling verrijkt, zodat jij een kostuum krijgt dat helemaal past bij wie jij bent. Zo voel je je comfortabel in de herenmode die je in onze kostuumwinkel komt kopen en dat is en blijft één van de belangrijkste facetten voor het dragen van een pak. Met de juiste accessoires transformeer je jouw outfit naar een subliem geheel.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Wees overtuigd van je outfit

Herenmode kopen in de vorm van een businesssuit of in de vorm van een ander pak dat voldoet aan jouw verlangens, doe je best bij ons. Wees overtuigd van de kledij die wij jou helpen uitkiezen en straal zelfvertrouwen uit. Probeer iets unieks met de warme tinten van een groen kostuum of pas een ander maatpak dat je meer verkiest. Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer 09 377 15 17 of kom langs in onze winkel en kom zelf een kijkje nemen.

logo