Tussen 2 oktober en 12 oktober kunnen enkel telefonische boekingen gemaakt worden

Hoe helpen we jou?

Onze slogan “Welke stijl ben JIJ?” houden we steeds voor ogen. JIJ is met hoofdletters want JIJ kiest en beslist, het draait om jou. Mode en tendensen zijn een leidraad, maar geen must. Daarom vinden we het belangrijk dat je je goed voelt in je gekozen pak. De gekozen accessoires moeten passen bij jou, bij jouw stijl. Het geheel dat je ziet moet perfect kloppen en nog steeds een weerspiegeling zijn van jezelf. Je blijft je persoonlijkheid behouden.

Iedereen is uniek en anders. Wintertype, lentetype,… je hebt er zeker al van gehoord. Dus weet je dat kleur een belangrijke rol speelt bij het kiezen. Kies dus zeker een kleur dat bij jou past. De juiste kleur gaat je uitstraling accentueren en automatisch voel je je mooier. Dat straal je dan ook uit. Dat is wat we willen bereiken.

Kleine extraatjes maken een bezoek bij ons nog aangenamer

 • Onze openingsuren
  Wij maken tijd voor jou. Je dag is al helemaal volgepland en enkel ’s morgens om 7.30 u is er nog een gaatje vrij? Je moet een hele dag werken en hebt pas gedaan om 19.30 u? Geen probleem, bel ons voor een afspraak. Niet enkel helpen we je met een pak maar je koffie staat ook klaar.
  Maak een afspraak voormiddag en ’s avonds: dinsdag, woensdag en donderdag
 • Open atelier
  In onze winkel hebben we bewust gekozen voor een open atelier. Soms is een kleine retouche nodig die onmiddellijk kan gedaan worden. Zowel voor jou als voor ons is het aangenaam. Je ziet ons aan het werk en een leuk gesprek is nooit veraf.
 • Inrichting… met pooltafel
  Het interieur is vintage chique met vleugjes nostalgie. Een moderne winkel met veel natuurlijk daglicht en ruimte om te kijken, kiezen, passen. Een zithoekje nodigt uit voor een kopje koffie of iets fris. Achteraan de winkel staat een heuse pooltafel. Wachten is aangenamer als je een balletje met je vrienden kan slaan.