Trouwpak huren

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Een trouwpak huren

Is het jouw grote dag en wil je daarvoor een trouwpak huren? Dan zit je bij ons, De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo, goed! Een bruidegomskostuum huren is vaak goedkoper dan eentje aan te kopen, het blijft immers anders maar in jouw kast hangen. Voor het huren van het perfecte trouwkostuum moet je dus bij ons in Eeklo zijn!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons
stadskleding casual-chick

Het perfecte trouwpak huren

Voor jouw trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt, het is namelijk de dag waarop jij naast jouw bruid schittert! Daarom is het belangrijk om hét perfecte trouwpak te huren. Waar anders kan je het beste trouwkostuum huren in Eeklo en omstreken dan bij ons? Ons personeel staat met alle plezier klaar om jou te helpen bij het uitkiezen van de juiste maat en de juiste kleur. Wij voorzien maten van maat 40 tot en met maat 68. Iedereen kan dus het beste bruidegomskostuum vinden én huren bij ons! Ook andere soorten avondkledij en ceremoniekledij bieden wij te huur aan.


Het mooiste bruidegomskostuum huren

In onze winkel in Eeklo kan je het mooiste trouwkostuum huren in vier eenvoudige stappen. Kom drie maanden voor jouw grote dag langs in onze winkel en reserveer het trouwpak dat jij wilt huren en wilt dragen op jouw trouwdag. Enkele maanden later kan je het trouwkostuum dat je wilt huren passen in onze winkel in Eeklo. Eén dag op voorhand kan je het bruidegomskostuum dat je wilt huren ophalen en betalen. Op het afgesproken tijdstip breng je het kostuum in goede staat terug. Zo eenvoudig gaat dat bij ons! Wil je toch liever jouw maatkostuum aankopen? Dat is ook geen enkel probleem voor ons!

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Huur jouw perfecte trouwkostuum

Kom langs in onze winkel in Eeklo om het perfecte trouwpak voor jouw grote dag te huren. Contacteer ons gerust voor meer informatie over het huren van een bruidegomskostuum, over de rest van ons aanbod of om een afspraak te maken. Dit kan op het nummer 09 377 15 17 of via ons online formulier.