Kostuum huren in de omgeving van Gent

Wil je een kostuum huren in de omgeving van Gent, in Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij De Baerdemaeker Herenkleding op de juiste plaats! In onze winkel in Eeklo kan je voor elke gelegenheid en in verschillende maten een kostuum en businesssuit huren. Ben je niet zeker van welke kleur of welke maat het best bij jou past? Dan staan onze medewerkers graag voor jou klaar!


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

kostuum huren

Een kostuum huren voor elk evenement

In vier eenvoudige stappen kan je bij ons de beste businesssuits of een ander soort kostuum huren. Eerst kom je langs om een kostuum te bekijken en te reserveren. Dit vindt plaats drie maanden voor jouw gebeurtenis doorgaat, waarvoor je graag een maatpak wilt dragen. Vervolgens kom je een dag voor het evenement het maatpak passen. Wij kunnen eenvoudig en zonder problemen het kostuum dat je wilt huren in onze kostuumwinkel aanpassen. Vervolgens betaal je een voorschot en kom je het kostuum dat je hebt uitgekozen ophalen. Op het afgesproken tijdstip kom je deze vervolgens terugbrengen. Wil je liever een maatpak kopen in plaats van huren? Ook dat is zeker mogelijk. Wil je een kostuum voor bijvoorbeeld een belangrijke meeting of ben je op zoek naar gelegenheidskleding voor speciale evenementen? Wij zijn een familiebedrijf dat al jaren klaarstaat om jou in de perfecte outfit te steken voor eender welk evenement!

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Spring nu binnen in onze winkel

Als je het beste kostuum wilt huren tegen een mooie prijs, dan moet je binnenspringen bij De Baerdemaeker Herenkleding. Bespreek de dresscode met ons en wij helpen je aan het juiste maatpak. Wil je meer informatie over wie we zijn en wat we doen? Of wil je weten wat voor een soort kostuum je kan huren bij ons? Kom dan gerust langs om ons assortiment te bekijken. Aarzel ook zeker niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer 09 377 15 17.

logo