Tussen 2 oktober en 12 oktober kunnen enkel telefonische boekingen gemaakt worden

Maatwerk

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_divider”][/siteorigin_widget]

Maatwerk is
Creëren – Kiezen – Spannend afwachten
Beleving – Verrassend – Uniek
Persoonlijk

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_divider”][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class=”thinkup_builder_sliderimage”][/siteorigin_widget]

Niet alleen voor de creatieve geesten maar voor iedereen die kiest voor kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijkheid.

3 stappen naar een uniek pak:

1. Creëren:
Het begint al met de stoffen, laat deze door je vingers glijden en voel de verschillende structuren. Laat je ogen verleiden door de kleuren, motieven en materialen. Effen, strepen, ruiten, pied-de-poule, Paisley, Prince of Wales… origineel zijn heeft een naam.
Het creëren gaat verder door de details van het pak te kiezen. Dit kan via de kraag, de voering, de knopen, de zakken, de lengte en tot slot de taillering.
We zullen heel veel vragen stellen, er zullen heel veel mogelijkheden getoond worden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar daarin zullen we je goed begeleiden zodat je op het einde versteld ga staan van de combinatie die JIJ gekozen hebt, de weerspiegeling van je eigen stijl.

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_seperator”][/siteorigin_widget]

2. Opmeten:
Bijna iedereen is zeer visueel aangelegd. Daarom verkiezen we voor het opmeten de combinatie van het meetlint en pasmodellen. Dit laatste zijn pakken in een neutrale stof die je kan passen. In de spiegel zie je al een eerste beeld van de taillering. Ondertussen geven we je advies naar jouw lichaamsbouw, kleur, mode en trends. Zo wordt er aan dit pak nog op vele andere punten nagekeken en aangepast, zodat dit verfijnd wordt naar jouw wensen.

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_seperator”][/siteorigin_widget]

3. Finaliseren:
Achter de schermen wordt je pak ondertussen gefinaliseerd. Op een paar weken tijd wordt het patroon aangepast, de stof geknipt, genaaid en alle details secuur afgewerkt.
Dan komt de dag dat je je pak voor het eerst kan zien, bewonderen en passen. Verwachtingsvol wordt het pak naar je toe gebracht. Terwijl we je helpen aankleden breekt het magisch moment aan, kijk in de spiegel en…

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_divider”][/siteorigin_widget]

geniet van dit uniek op maat gemaakt pak!

[siteorigin_widget class=”thinkup_builder_divider”][/siteorigin_widget]