Een smoking huren

Ligt er een speciale gelegenheid in het verschiet en wil je daarom een smoking huren in de omgeving van Eeklo? Doe dan een beroep op De Baerdemaeker Herenkleding. Wij zijn een erkende kostuumwinkel in de buurt van Gent waar je terecht kan voor zowel het huren als kopen van de smoking die jou flatteert.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

smoking

Een smoking voor jouw evenement huren

Ben je op zoek naar een smoking die je wilt huren voor een bepaald evenement? Dan zit je bij onze kostuumwinkel op de juiste plaats! In vier eenvoudige stappen heb jij de perfecte smoking gehuurd. Reserveer jouw smoking, kom hem passen, haal hem af en breng hem op het afgesproken tijdstip weer terug. Een smoking huren was nog nooit zo gemakkelijk als bij onze speciaalzaak! Ook voor de aankoop van bijpassende accessoires, zoals bretellen, een strik of een das kan je bij ons terecht. Ben je na het dragen van een smoking voor één dag volledig overtuigd dat je dit vaker wilt doen? Beslis dan om jouw favoriete smoking te kopen.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Huur nu jouw smoking

Ben je nog op zoek naar de perfecte smoking om te huren voor jouw gelegenheid? Dan zit je goed bij ons! Wil je niet een smoking, maar wel een trouwkostuum huren? Ook dat is perfect mogelijk! Contacteer ons voor extra informatie op het nummer 09 377 15 17 of maak een afspraak via het online formulier. Ben je benieuwd wie we zijn en wat we doen? Neem dan een kijkje op onze website en kom snel eens langs!

logo