Gelegenheidskleding huren in Oost-Vlaanderen

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie waar jij mooie gelegenheidskleding voor heren kan huren in de provincie Oost-Vlaanderen? De Baerdemaeker Herenkleding is gesitueerd in Eeklo en is een gewaardeerde kostuumwinkel waar jij de kostuums vindt die gepast zijn voor iedere gelegenheid. Onze collectie is secuur samengesteld, zodat wij jou in een maatpak kunnen steken waar jij je goed in voelt en dat je flatteert.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding voor alle festiviteiten huren bij onze winkel

Het huren van gelegenheidskleding biedt u de flexibiliteit om voor elk evenement de juiste dresscode te kunnen vervullen. Bij onze kostuumwinkel vind je met zekerheid het kostuum dat past bij de festiviteit die jij mag bijwonen. Heb je binnenkort een belangrijk businessgesprek dat bepalend kan zijn voor jouw carrièretoekomst? Dan kan je een businesssuit kopen. Ga je binnenkort trouwen en wil je iedereen omverblazen met een prachtige outfit? Beslis dan om tot bij ons te komen om jouw trouwpak te kopen. Zal je aanwezig zijn bij een gelegenheid waarvoor je al een exact beeld voor ogen hebt over wat je zal dragen? Wij zijn professionals in kostuums op maat maken van jouw verlangens. Ook huren wordt vaak gekozen boven kopen wanneer het gelegenheidskleding betreft, zodat je vaker kan afwisselen van kostuum en steeds opnieuw iedereen versteld kan laten staan van jouw gevoel voor stijl.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Voldoe aan alle verwachtingen met onze outfits

 Wil jij graag gelegenheidskleding huren voor dat feestje waar jij binnenkort naartoe mag? Kom dan naar onze speciaalzaak en wij staan jou bij in het samenstellen van de outfit die voldoet aan alle verwachtingen. Maak een afspraak wanneer je graag zeker bent dat wij alle tijd hebben om jou goed bij te staan of kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren. Heb je specifieke vragen? Dan kan je deze steeds stellen door ons te bereiken op het nummer 09 377 15 17. Wij zijn er graag voor het beantwoorden van al jouw kledingvragen.

logo