Trouwkledij mannen

Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Trouwkledij voor mannen

Ligt jouw trouwdag in het verschiet en zoek je nog dé perfecte trouwkledij voor mannen? Dan zit je goed bij ons, De Baerdemaeker Herenkleding uit Eeklo! Je kan jouw trouwpak in verschillende maten en kleuren in onze winkel in Eeklo kopen of huren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitkiezen van de perfecte trouwkledij voor heren!

Vraag informatie aan onze kenners!

Bel ons

De mooiste trouwkledij voor mannen kopen

Het is jouw grote dag en daarvoor wil je natuurlijk het perfecte trouwpak voor mannen kopen in de buurt van Eeklo. Kom bij ons langs om ons assortiment aan trouwkledij voor heren te bekijken en laat je bijstaan door ons gespecialiseerde personeel. Op jouw trouwdag wil je natuurlijk de show stelen en schitteren naast jouw kersverse bruid. Daarom moet je jouw unieke trouwpak voor mannen in onze winkel in Eeklo kopen! Toch eerder geïnteresseerd om trouwkledij voor heren te huren in plaats van te kopen? Dan kan je zeker ook bij ons terecht!


Trouwkledij voor heren kopen

Je wilt natuurlijk stralen op jouw trouwdag en bent daarvoor op zoek naar de perfecte trouwkledij voor mannen. In onze winkel in Eeklo vind je een trouwpak in elke kleur en maat dat je tegen een voordelige prijs kan kopen. Wil je daarbij ook een bijpassend hemd, een strik, een das of bretellen? Doe dan zeker een beroep op ons! Voor alle trouwkledij voor heren moet je bij ons zijn! Bovendien is flexibiliteit een hoge prioriteit voor ons. Is jouw dag al helemaal volgepland en heb je enkel ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat nog een gaatje vrij om bijvoorbeeld jouw trouwpak in onze winkel in Eeklo te kopen? Geen probleem! Wij staan klaar voor jou.

Wil je een perfect kostuum voor jouw maat?

logo

Bezoek nu onze winkel

Bezoek nu onze winkel om de mooiste trouwkledij voor mannen aan te kopen tegen een lage prijs! Wij zijn een familiebedrijf dat al jaren ervaring heeft in het verkopen en het verhuren van verschillende soorten avondkledij. Wil je meer informatie over wie we zijn en wat we doen of wil je graag een afspraak maken om jouw trouwpak te kopen in onze winkel in Eeklo? Neem dan contact met ons op via het online formulier of via het nummer 09 377 15 17.