Smoking kopen in de omtrek van Gent

Wil je een formele smoking kopen in de omgeving van Gent en de show stelen? Kom dan langs in onze winkel, De Baerdemaeker Herenkleding. Onze medewerkers staan met veel plezier klaar om je bij te staan bij het kiezen van de juiste kleur en de gepaste maat. Een stijlvolle smoking is uitgevoerd met accenten in satijn en is twee- of driedelig.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

Mooie smoking kopen in Eeklo

Een smoking is een maatpak dat is afgewerkt met satijn op de revers, knopen en broekspijpen en valt onder de categorie van gelegenheidskleding. Een smoking kopen doe je wanneer er een speciale gelegenheid op de planning staat die deze hoge afwerkingsgraad waardig is. Dit in tegenstelling tot een traditioneel kostuum, dat je wel iedere dag kan dragen. Wij hebben een ruim assortiment aan stijlvolle smokings die je bij ons tegen een eerlijke prijs kan kopen. Een smoking huren kan je bij ons zeker ook. Wanneer bijvoorbeeld het thema van een trouwfeest waar je naartoe gaat een chique stijl vraagt, kan je gepaste suite-kleding aanschaffen en je zal met stijl op het event aankomen. Werk het af met de juiste accessoires en je bent de klassevolle heer van de avond.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Kom nu jouw smoking kopen

Ben je op zoek naar de perfecte smoking voor elke gelegenheid? Spring dan bij onze kostuumwinkel binnen. Ons personeel staat ook altijd klaar om je bij te staan indien je vragen hebt over het kopen of het huren van alle soorten avondkledij. Ben je benieuwd naar ons verhaal of wil je contact opnemen voor meer informatie? Dat kan op het nummer 09 377 15 17.

logo