Een trouwkostuum huren in de provincie Oost-Vlaanderen

Wil je graag een trouwkostuum huren voor jouw grote dag die plaatsvindt in Oost-Vlaanderen? Dan zit je bij De Baerdemaeker Herenkleding goed! Het huren van een kostuum is vanzelfsprekend goedkoper dan het aankopen van een trouwpak. Vaak blijft een trouwkostuum na de trouwdag ongebruikt in de kast hangen, wat van huren een logische keuze maakt.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

trouwkostuum

Het perfecte trouwkostuum huren

Voor jouw trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt. Het is namelijk de dag waarop jij naast jouw bruid schittert! Daarom is het belangrijk om hét perfecte trouwkostuum te dragen dat je bij ons kan huren. Ons personeel staat met alle plezier klaar om jou te helpen bij het uitkiezen van de juiste maat en de gepaste kleur en de mooiste accessoires. Wij voorzien maten van maat 40 tot en met maat 68. Iedereen kan dus het beste bruidegomskostuum vinden bij ons! Ook kleding voor bruidsjonkers huren kan bij ons.

Het stappenplan voor het huren van een kostuum

Het huren van je mooiste trouwkostuum verloopt in vier eenvoudige stappen. Drie maanden vooraf kom je je trouwpak reserveren, om het vooraf aan je bruiloft te komen passen en te laten bijstellen indien nodig. De dag voor de trouw kom je het op het afgesproken tijdstip ophalen en na het memorabele feest breng je het kostuum in goede staat terug. Een trouwkostuum huren is bij onze kostuumwinkel een minimale inspanning! Natuurlijk kan je bij ons ook steeds je trouwpak kopen wanneer dit toch meer jouw voorkeur heeft.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Huur jouw perfecte trouwkostuum

Kom langs in onze speciaalzaak om het perfecte trouwkostuum voor jouw grote dag te huren. Bekijk daarnaast de te huren suite-kleding voor je naaste familie en vrienden, zodat ook zij kunnen schitteren op jouw trouwfeest. Contacteer ons gerust voor meer informatie over de huurvoorwaarden van een bruidegomskostuum, over de rest van ons aanbod of om een afspraak te maken. Dit kan op het nummer 09 377 15 17 of via ons online afsprakenformulier.

logo