Voor bruidsjonkers kleding huren in de omgeving van Gent

Ben jij één van de bruidsjonkers die naast de bruidegom mag staan binnenkort en wil je graag kleding huren in de omgeving van Gent om stijlvol te verschijnen op de bruiloft? Bij De Baerdemaeker Herenkleding in Eeklo vind je de herenkleding die jou prachtig staat en waar je je goed in voelt. Laat ons jou helpen bij het kiezen van de kleding die je kan huren voor deze speciale dag en straal zoals volwaardige bruidsjonkers dat doen.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

bruidjonkers

Bruidsjonkers kunnen klassevolle kleding huren in onze kostuumwinkel

Bruidsjonkers maken steeds vaker de keuze om hun kleding te huren in onze kostuumwinkel voor een trouwgelegenheid. Zo kunnen ze elke keer weer het feest bijwonen in stijlvolle en elegante kostuums, zonder bij elke gelegenheid hetzelfde pak te dragen. Wij zoeken voor jou de perfecte outfit die jouw eigenheid vervolledigt en ook nog eens mooi past bij het aangekochte trouwpak van de bruidegom. Bruidsjonkers kunnen bij ons eenvoudig hun suite-kleding huren en in nette, passende kleding de bruiloft bijwonen.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Vind de herenkleding die bij jou past

Het wordt verwacht dat bruidsjonkers de kleding dragen op de bruiloft die voldoet aan de dresscode en deze kledij kan je huren bij onze speciaalzaak. Kom daarom bij ons langs en laat ons jou bijstaan in het uitkiezen van de herenkledij die volledig past bij jou. Heb je specifieke vragen? Dan kan je deze steeds stellen door te bellen naar het nummer 09 377 15 17. Of kom binnen tijdens onze openingsuren. Wij staan jou met veel plezier bij in jouw keuzes.

logo