Kostuums kopen in de omgeving van Gent

Wil je een klassevolle kostuumwinkel vinden waar je jouw kostuums kan kopen in de omgeving van Gent? Dan moet je bij ons, De Baerdemaeker Herenkleding, langskomen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kostuums die je in onze winkel in Eeklo kan kopen. Ons personeel staat met veel plezier klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste maat en kleur van het maatpak dat volledig bij jou past.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

De mooiste kostuums kan je kopen in onze kostuumwinkel

Staat er een speciale gelegenheid op de planning en wil je daarvoor een mooi maatpak kopen dat voldoet aan de dresscode? Dan zit je goed bij ons. Voor gelegenheden zoals een belangrijke meeting, tot trouwkledij voor heren of zelfs een net kostuum voor een begrafenis, voor elke gebeurtenis kan je bij ons kostuums kopen. Bij het maatpak kan je bovendien ook accessoires uit onze herenmode kopen die perfect jouw outfit afwerken. Kom langs om te bespreken welk pak jij het beste vindt. Wij staan er immers voor dat jij het maatpak waarin je jezelf het beste voelt gaat kopen. Wij verzekeren jou dat jij naar buiten wandelt met het beste pak voor jouw gelegenheid. Wil je liever een kostuum huren voor een bepaald evenement? Ook die optie heb je bij onze kostuumwinkel.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Koop nu het perfecte maatpak

Steel de show op jouw evenement door één van onze kostuums te kopen en te dragen. Kom langs in onze kostuumwinkel om ons hele aanbod te bekijken. Wil je graag een afspraak maken, zodat je zeker bent dat we de tijd voor je vrij kunnen maken om je goed bij te staan in je keuze? Of wil je meer informatie krijgen? Contacteer ons dan op het nummer 09 377 15 17 of vul het afsprakenformulier in!

logo