Suite-kleding huren

Wil jij graag suite-kleding huren in de buurt van Eeklo voor de trouw van een nauw verwante bruid of bruidegom? Reken dan op de expertise van De Baerdemaeker Herenkleding en je kan de mooiste avondkleding voor deze gelegenheid dragen. Ons personeel staat graag klaar om je te helpen om de suite-kleding uit te kiezen die helemaal bij jou past.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

smoking

Elegante suite-kleding huren voor een speciale gelegenheid

Onze mooie suite-kleding huren is eenvoudig. In vier stappen ben jij in een mum van tijd gekleed in de mooiste kleding die aan de dresscode voldoet. De eerste stap is reserveren: kom drie maanden op voorhand al eens naar de collectie kijken in onze kostuumwinkel en reserveer jouw outfit. De volgende is het passen van de suite-kleding die je wilt huren, dit is enkel op afspraak! Vervolgens kom je de avondkledij afhalen en betaal je. De laatste stap is het terugbrengen van de avondkledij, zoals bijvoorbeeld een gehuurde smoking. Wij bieden suite-kleding voor elke gelegenheid aan! Ook de kleding voor bruidsjonkers worden vaak gehuurd, zodat zij voor deze belangrijke dag elegant en chic gekleed kunnen komen in de themakleuren die het bruidspaar heeft gekozen.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Draag onze stijlvolle suite-kleding

Ben je geïnteresseerd in het huren van stijlvolle suite-kleding? Aarzel dan absoluut niet en neem snel contact met ons op. Wil je liever een kostuum kopen? Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Kom vrijblijvend langs in onze winkel of bel ons op het nummer 09 377 15 17. Lees gerust meer op onze website over wie we zijn en wat we doen!

logo