Een kostuum op maat in de omgeving van Gent

Wil jij graag een kostuum op maat laten maken dat je past als gegoten bij een erkende kostuumwinkel in de wijde omgeving van Gent? De Baerdemaeker Herenmode is een vakkundige kostuummaker die al heel wat heren geholpen heeft om de perfecte maatpakken te verwezenlijken. We zijn gekend doorheen heel Oost-Vlaanderen als dé plek waar jij jouw kostuum op maat kan laten maken van jouw verlangens. Je kan langskomen tijdens een ingeplande afspraak, zodat wij alle tijd hebben om je opmetingen te doen, of je kan tijdens de open uren langskomen en tijdens het eventuele wachten de pooltafel benutten met je vrienden.


Persoonlijke aanpak
Eigen naaiatelier
Kledij voor elk evenement

Vraag meer informatie aan onze kenners!

kostuum op maat

Een kostuum op maat laten maken door een professional

Wanneer je naar De Baerdemaeker Herenmode gaat om een kostuum op maat te laten maken, dan kan je op onze troeven vertrouwen waarbij wij steeds jouw visie en eigenheid voor ogen houden. Welke stijl bij jou past en waar jij je goed in voelt zijn de belangrijkste factoren voor een maatpak. Als professionals in het maken van kostuums, laten wij jou mee kiezen en beslissen bij elk facet, gaande van het kostuum tot de gekozen accessoires. Wij vinden eenheid in jouw stijl door een kostuum te selecteren dat zowel met zijn kleuren als pasvorm bij jou past en waar jij jezelf in voelt. Zo creëren we een geheel dat perfect klopt bij jouw persoonlijkheid. Zeker wanneer je bij ons binnenkomt om jouw trouwpak te kopen, is het op maat laten maken van dit kostuum vaak zeer gewenst. Een dag als deze vraagt erom dat jij er op je knapst uitziet en dit is vanzelfsprekend in een trouwpak dat je perfect past. Twijfel je toch nog of je jouw kostuum vaak genoeg zou dragen? Dan kan je natuurlijk altijd een kostuum huren bij ons om dit te ontdekken.

Heb je al een idee en wil je graag eens langskomen?

Draag je kostuum met trots

Onze kostuumwinkel is onvergelijkbaar met andere winkels wanneer het aan komt op het op maat laten maken van een kostuum. Wij zetten jouw wensen voorop en ontwikkelen een kostuum dat helemaal aansluit bij wie jij bent. Die eigenheid mag je uitstralen in een kostuum van De Baerdemaeker Herenmode. Draag je maatpak steeds met trots! Lees ons verhaal om te weten hoe wij begonnen zijn en je zal begrijpen dat wij ons beroep met een passie uitvoeren. Bel ons gerust op het nummer 09 377 15 17 als je nog vragen hebt over kostuums op maat en wij geven je de gewenste informatie.

logo